Αξιωτέλλη Παναγιώτα

Company about

Η Αξιωτέλλη Παναγιώτα είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημοσιών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Leeds Beckett της Μεγάλης Βρετανίας και κάτοχος του International Diploma in Travel & Tourism. Έχει εξειδικευτεί στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).
Έχει παρακολουθήσει το ετήσιο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων - Βασικές Αρχές & Εφαρμογές της Ψυχολογίας. Είναι μέλος – εθελόντρια, της ΣύνΎπαρξης, Δίκτυο Δωρεάν Ψυχολογικής Υποστήριξης & Πολιτισμού από το 2017.
Έχει εμπειρία ετών, σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, διαχείρισης κρίσεων, διοργάνωσης & προβολής εκδηλώσεων, στον τομέα των Δημοσιών Σχέσεων, Διαφήμισης & της Επικοινωνίας, σε πολυεθνικές εταιρίες καθώς και PR & Advertising Agencies.
Στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσης, παρακολούθησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Φιλοσοφία, Οικονομία & Πολιτική και Σύγχρονα ψυχολογικά αδιέξοδα & οι απαντήσεις τις Φιλοσοφίας, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).
Από τον Ιουνιο του 2019 εργάζεται στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής, ως μέλος της ομάδας διοικητικής υποστήριξης που είναι υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, την υποστήριξη των διοικητικών διαδικασιών, την διαχείριση θεμάτων ανθρώπινου δυναμικού, την οικονομική διαχείριση, καθώς και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων της δομής.