Χρυσάνθη Μουτάφη

Company about

Η Χρυσάνθη Μουτάφη είναι ψυχίατρος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία σε Ιατρικά Πλαίσια». Έχει μετεκπαιδευτεί στις «Ψυχοεκπαιδευτικές Παρεμβάσεις–Συμπεριφορική Θεραπεία Οικογένειας στην Ψύχωση» του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και επιστημονικά συνέδρια στα οποία έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις. Επίσης, έχει δημοσιεύσει άρθρο σε ξένο επιστημονικό περιοδικό.
Έχει εργαστεί σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική επί σειρά ετών και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Ψ.Ν.Α «Δρομοκαϊτειο». Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.
Εργάζεται ως επικουρική ψυχίατρος στο Θεραπευτικό Τμήμα Εφήβων του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής από το 2019. Στο Κ.Π.Ψ.Υ ασχολείται με τη διάγνωση ψυχιατρικών διαταραχών, την ψυχοθεραπεία και τη φαρμακοθεραπεία εφήβων και γονέων.