Θανασούρα Κωνσταντίνα (Νάντια)

Company about

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο εξειδικευμένης επιμόρφωσης ετήσιας διάρκειας σε θέματα ειδικής αγωγής – μαθησιακές δυσκολίες – δυσλεξία, στο Κέντρο Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ψυχική Υγεία Παιδιών – Εφήβων, Ανάγκες της Οικογένειας, Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας οικογενειών με παιδιά –εφήβους», της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 2002 έως και το 2008 εργάστηκε στο Κέντρο Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά των Ναρκωτικών Ν. Φθιώτιδος, όπου συμμετείχε στην εφαρμογή προληπτικών προγραμμάτων σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας.
Από το 2008 έως και σήμερα εργάζεται στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής όπου ασχολείται με την ψυχοσυναισθηματική και μαθησιακή αξιολόγηση παιδιών σχολικής ηλικίας καθώς και με την συμβουλευτική γονέων. Επίσης συμμετέχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής και αναλαμβάνει την εποπτεία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών ψυχολογίας.